Homepage

Het is

Leerkwadraat
Leerkwadraat is een eigenwijs en tien-jaar-jong bureau. De oprichters van Leerkwadraat hebben elkaar ontmoet in een gemeenschappelijke zoektocht naar de kwaliteit van leren in organisaties. Ze kennen het onderwijs van binnen en van buiten en zijn ervaren adviseurs en trainers. De mensen van Leerkwadraat leren van elkaar en van hun werk. Hun belangstelling voor mensen in organisaties en hun liefde voor hun vak dragen ze elke dag mee en uit.

Voor de adviseurs, coaches en trainers van Leerkwadraat is de context van de verschillende mensen in de organisatie van enorm belang. Behalve de formele kanten van een organisatie zijn het juist de onderlinge verschillen tussen mensen, de verschillen in dynamiek, gedrag en attitude en de daarmee samenhangende individuele bijdragen die samen de cultuur van een organisatie kleur geven. De mensen van Leerkwadraat adviseren doordacht en krachtig en beïnvloeden door middel van interventies de organisatiecultuur. Ze ondersteunen daarmee de organisatie in het leren. Hun werkwijze is creatief en kleurrijk. Ze zijn in staat om te inspireren en ze denken mee. De manier waarop kan onverwacht zijn. Adviezen en werkwijzen zijn daarom vaak verrassend en de coaching is soms provocatief.

Driehoek
Opdrachtgever, doelgroep en Leerkwadraat staan op de hoekpunten van een denkbeeldige driehoek. Het is van groot belang voor het rendement van een training of van een begeleidings- of adviestraject dat opdrachtgever en doelgroep vanuit dezelfde belangen en behoeften samen aan het werk gaan. 
 
Samen eigenwijs
Het gezicht van Leerkwadraat wordt gevormd door Gerda Mulder, Mascha van Ringen en Rein Westrik. Leerkwadraat wil een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leren van zowel individu als organisatie. Gemeenschappelijke eigenschappen zijn hun enthousiaste gedrevenheid, leergierigheid en hun authentieke wijze van werken. De complementariteit krijgt vorm door de verschillen. Door samen te werken met Leerkwadraat ontdek je zowel de verschillen als de overeenkomsten. Leerkwadraat werkt uitsluitend met gekwalificeerde medewerkers.

Leerkwadraat wisselt ook kennis en ervaringen uit met andere bureaus. Leren van en met elkaar is een vast onderdeel van de bedrijfscultuur van Leerkwadraat. HPC, Osmo Consult, Ortho Consult en Salto (Harderwijk) zijn betrouwbare kennispartners van Leerkwadraat.